"De tijd van je werk loslaten en even helemaal nergens aandenken.. Of toch wel?"

Mag de vakantiemodus al aan? Zijn het ook voor jou de laatste loodjes voor je vakantie? Velen herkennen het: nog een afspraak, de laatste administratie, een belletje naar die ene collega en tot slot niet vergeten je out of office aan te zetten. Het moment dat je dan gaat zitten en geniet van een heerlijk koud drankje is complete ontspanning! 

De tijd om te genieten van een heerlijke vakantie is aangebroken, de tijd van je werk loslaten en helemaal nergens aandenken.. of toch wel? 75% van de Nederlandse vakantiegangers komt thuis met goede voornemens. Een gezondere levensstijl staat hoog op deze lijst. Staat deze ook tussen jouw goede voornemens of is dit een onderwerp dat al speelt bij jouw op de werkvloer? 

Een verandering van een nieuwe levensstijl is niet gemakkelijk en daarom biedt FIT WERKT! een programma waarin jij en je medewerkers worden gecoacht 'op' de werkvloer. Ben jij nieuwsgierig? Kijk alvast eens op www.fitwerktnl.nl en kijk wat FIT WERKT! voor jouw organisatie kan betekenen. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0