· 

Met de billen bloot

"Op het moment van tekenen ben ik eigenlijk heel relaxt maar voorafgaand aan dit moment draaiden mijn gedachten overuren". Het is officieel, de handtekening is gezet en ik kan niet meer terug. 2020 wordt een verrassend jaar, zowel zakelijk als privé!

 

In 2019 ben ik gestart in een nieuwe functie bij Philips omdat ik toe was aan een nieuwe uitdaging en minder uren wilde gaan werken. Ik keek uit naar het moederschap en was tegelijk benieuwd naar de impact van het feit dat ik niet meer fulltime betrokken zou zijn bij mijn werk: iets dat mij altijd veel energie oplevert. Nadat ik mijn draai had gevonden in de nieuwe situatie liep ik er tegenaan dat de functie als Shopper Marketeer een onvoldoende match bleek, ik miste de passie waar ik mijn werk mee deed en merkte dat het energie kostte in plaats van dat het energie opleverde.

Tijd om dit gevoel te erkennen en ondanks dat 'opgeven' voor mij in eerste instantie voelde als falen, geloof ik erin dat wanneer je je hart volgt en dicht bij jezelf blijft je nooit een verkeerde beslissing kan maken maar vooral leert van iedere keuze die je maakt.

 

Wanneer ik spreek over ‘FIT WERKT’ dan heb ik het over een totale balans van je gezondheid en vitaliteit, je werk- en je privé situatie. Wanneer je op één van deze gebieden niet in balans bent en een probleem ervaart dan heeft dit al gauw invloed op je lijf (*).Met dit gegeven wil ik je inspireren om bewust te zijn van je energiefactoren en energievreters. Ga eens na waar je blij van wordt en kijk voor jezelf hoe je hier voldoende tijd voor in kan plannen, dit levert je zoveel op!

 

Een nieuwe stap

2019 daagde mij uit om opnieuw een richting te kiezen en mijzelf af te vragen waar ik dan wel energie van krijg: mensen inspireren en coachen om beter voor zichzelf te zorgen en meer energie te ervaren, dat is waar mijn toegevoegde waarde ligt en waar ik energie van krijg! Ik heb daarom afscheid genomen van een hele mooie organisatie en ga mij in 2020 volledig richten op mijn bedrijf FITWERKT! Voordat het zover is geniet ik van mijn zwangerschapsverlof omdat er een broertje voor Jente op komst is. 2020 wordt een bewogen jaar, dat staat vast! | 

 

Bij welke organisaties ik mijn energie mag delen is nog onzeker maar ik wil jou vragen om mij daarbij te helpen! Al nieuwsgierig wat ik voor jou organisatie kan betekenen? Kijk op fitwerktnl.nl

 

Stralende groet! Jildou

 

 (*) Een voorbeeld: de impact voor je lijf. 

Stel je werkt aan een gaaf project dat de nodige privé tijd in beslag neemt. Je bent hierdoor minder thuis en vaker geneigd om te kiezen voor een ongezondere maaltijd. Dit is voor even niet erg maar wanneer deze periode te lang duurt kan dit invloed hebben op verschillende factoren, denk aan: minder energie, minder tijd voor je wekelijkse portie bewegen, mentale ontevredenheid, een tekort aan eigen tijd, etc. Blijf alert en stuur bij waar mogelijk! 

Reactie schrijven

Commentaren: 0