Weet dat je goud waard bent!

“Ik werkte langer door voor mijn werkgever ten koste van mijzelf”.

 

Voor velen herkenbaar: nog even die ene mail versturen waarna je gehaast naar het toilet gaat om vervolgens aan te sluiten bij een vergadering.  Of die keer dat je afspraak uit loopt en nog voordat je een boterham smeert je alweer de telefoon oppakt.

 

Het zijn slechts twee kleine voorbeelden waarbij je jezelf niet op de eerste plek zet. Weet dat jij voor je werkgever GOUD waard bent en jij degene bent die moet zorgen dat je optimaal presteert. Gun jezelf wat meer rust, kom voor jezelf op en kijk waar jij invloed kan uitoefenen ten goede van het gezamenlijke doel: HET BESTE RESULTAAT!

 

Is er in de afgelopen jaren bij jou een disbalans ontstaan en heb je overgewicht? Bel mij vrijblijvend om te horen wat ik voor je kan betekenen: 06-12927247. 

 

Stralende groet! 

Jildou Bakker-Tolsma 

 

FITWERKT! ook voor jou

 

"FITWERKT! voor vitaliteit op de werkvloer. Samen een gezondere levensstijl" 

Onderwerpen van vorige blogs: fitte medewerker, medewerker met overgewicht, hoog ziekteverzuim, meerwaarde gezonde medewerker, gezondheidsprogramma op maat, sporten voor medewerkers, samen bewegen, investeren in vitaliteit, vitaal bedrijf, duurzaam investeren in medewerkers

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0