'Iedere medewerker bepaald zelf de balans tussen werk en prive', wat vind jij van deze stelling? 

 

Jezelf voorop stellen dat is de kracht maar zo eenvoudig het klinkt, hoe lastig het voor veel medewerkers is. Wanneer de medewerker zijn grenzen beter leert kennen en deze kan aangeven draagt dit enorm bij aan een gezondere organisatie. 

 

Vitaliteit gaat over luisteren naar je lichaam, actie ondernemen op de signalen die je lichaam geeft en niet altijd maar door gaan en jezelf te kort schieten. De thema's voeding, beweging, ontspanning en slaap hebben grote invloed op de werk en prive balans van medewerkers; dit zijn dan ook de pijlers van het leefstijl programma van FITWERKT!

 

FITWERKT! begeleidt medewerkers naar een gezondere balans door te focussen op een gedragsverandering. Een duurzame investering voor de werkgever én de medewerker. 

 

Is dat nodig? De stelling van dit bericht luid toch dat de medewerker zelf verantwoordelijk is? 

Mijn antwoord? Je leest hier waarom je als organisatie de medewerker wilt ondersteunen.  

 

Verder nadenken over hoe FITWERKT! kan bijdragen aan een gezondere organisatie? Stuur een e-mail aan jildou@fitwerktnl.nl en je ontvangt binnen 24 uur een reactie. 

 

Stralende groet!

Jildou 

.

.

.

.

.

 

Zoekwoorden artikel ' 

#vitaliteit #werkgeluk #duurzameinzetbaarheid #samenwerken #gezondemedewerkers #gezondheidophetwerk #gezondheid #fittemedewerkers #werk #werkplek #gezondheid #leefstijl #vitaliteitscoach 

Reactie schrijven

Commentaren: 0