Hardlopen maar dan anders 

Voor je gevoel sta je continue aan. Je hoofd maakt overuren en je hebt behoefte aan rust. Hoewel je weet wat je nodig hebt, het lukt je niet om structureel tijd vrij te maken om beter voor jezelf te zorgen.

 
´Bewegen´ omdat het moet of omdat het je zoveel oplevert is een enorm verschil. 
Mindset is cruciaal om je fysiek én mentaal weer fit te voelen. 

Cursus Mindful Run of Walk

In een periode van 5 weken word je begeleid om op een heel prettige manier te ervaren (weg van zweverigheid) wat de kracht van bewegen in de buitenlucht in combinatie met mindfulness. 

  • Bewegen in de buitenlucht 

De waarde van regelmatig bewegen is van enorme waarde voor je gezondheid, doe je dit in de buitenlucht ontstaat er een win-win situatie. In deze cursus worden drempels om te gaan bewegen weggenomen doordat je al gauw gezondheidsvoordelen ervaart. De natuur helpt je om prikkels die je gedurende dag hebt ontvangen te verwerken waardoor je meer rust en een groter geluksgevoel ervaart. 

  • Mindfulness

De kracht van de natuur is van enorme waarde voor meer focus en een betere concentratie. Dankzij meer aandacht op je ademhaling leer je veel beter voelen wat er in je lichaam gebeurt waardoor je stress gemakkelijker los laat en er meer ruimte voor ontspanning ontstaat.

  • Hardlopen of lopen

Je gaat ervaren wat de liefde van (hard)lopen is; dankzij een betere loophouding en aandacht voor je lichaam ervaar je meer rust in je hoofd en daardoor heb je meer energie. Los van prestatiedruk ga je ervaren hoe (hard)lopen je kan helpen om je mentaal en fysieke fit te voelen. 

Ervaar meer rust in je hoofd en werk aan een fit lichaam

Je investering is 127 euro. 

Aanvang cursus: woensdag 6 maart 
Aantal sessies: 5
Tijdstip: 09:00 uur
Locatie: Rosmalen, Hof Eyghentijds

Aan het einde van deze cursus

  • Ervaar je meer energie dankzij een betere ademhaling en focus.
  • Ervaar je meer rust in je lichaam en zijn fysieke klachten niet meer de standaard. Je hebt het gevoel dat je in controle bent doordat je veel beter voelt waar je lichaam behoefte aan heeft. 
  • Geniet je meer van het leven doordat je meer rust ervaart 

Combinatie aanbod bij gewichtsverlies

Een ongezond gewicht vraagt meer energie; letterlijk moet jouw lichaam harder werken. 
De waarde van een gezond gewicht is daarom heel groot, je wordt minder snel ziek en je hersteld bijvoorbeeld sneller als je ziek bent. Denk daarnaast ook op risico's als hart en vaatziekten, iemand met overgewicht heeft een hogere kans om klachten te krijgen. Wees daarom eerlijk naar jezelf en stel het niet langer uit om te werken aan een blijvend gezond gewicht. 


Uniek programma

Dit is mogelijk bij FITWERKTNL & Loopschool Rosmalen dankzij een uniek audio programma waardoor je tijdens een zelfstandige wandeling of hardloopsessie word begeleid. Hierdoor ben je fysiek in beweging en luister je gelijktijdig naar het coachings programma waardoor jij leert andere keuzes te maken ten aanzien van een gezondere leefstijl. 

Wil jij al lange tijd 5 of 10 kilo gewicht verliezen? Schroom niet om vrijblijvend contact op te nemen, graag kijk ik of je in aanmerking komt voor de combinatieticket: dit betreft de cursus Mindfulrun of walk én het Leefstijlprogramma. Je ontvangt een speciaal aanbod. 

Voorbeeld van een sessie

09:00 uur: start sessie met opwarmende oefeningen;

09:15 uur: ademhalingstechnieken, Core Stability oefeningen;

09:30 uur: (hard)lopen als beleving, meer rust leren ervaren

09:50 uur: (hard)loop kern specifiek gericht op diverse ademhalingstechnieken;

10:05 uur: Cooling down en Body-Scan;

10:15 uur: Einde training. 

Meest gestelde vragen

Wanneer vinden de sessies plaats?
Het is een reeks van vijf sessies. Kun je een keer niet dan mag je deze inhalen bij de eerst volgende cursusreeks.

Hoe is de bereikbaarheid van de locatie?
De locatie is goed bereikbaar voor zowel inwoners van Rosmalen en Empel als daarbuiten. Op 2 minuten loopafstand is er een bushalte.

Kan ik al eerder starten met het leefstijlprogramma?

Dat is mogelijk. Meld je aan via de knop 'ontvang het combinatie aanbod' 

Twijfel je nog of de cursus iets voor jou is? 

 Schroom niet om een bericht te sturen. 
Graag denk ik met je mee!