VITALITEITSPROGRAMMA

Dankzij eenvoudige handvatten maakt iedere medewerker een persoonlijke verandering door ten goede van zijn vitaliteit.

De investering? Een wekelijkse sessie van 45 minuten met de thema’s: goede voeding, voldoende bewegen, goed slapen en op tijd ontspannen. Met een investering van 1 uur per week ervaart de medewerker na 8 sessies al een positief verschil.

Cursus gezonde leefstijl

Het toverwoord is een gedragsverandering. Hoe we dat aanpakken? Door ons programma op maat van 8-12 weken, waarin we samen gaan werken aan vitaliteit.

Daarin komen verschillende onderwerpen aan bod waarin centraal staat ‘goed voor jezelf zorgen’. De juiste voeding is daarin essentieel. Wist je dat voeding voor 70% invloed heeft op een gezonde leefstijl? Voeding is daarom een belangrijke focus in het programma. Natuurlijk gaat vitaliteit om meer dan alleen voeding, ook de onderwerpen beweging, slaap en ontspanning komen aan bod. Het vitaliteitsprogramma van FITWERKT! draagt bij aan het bereiken en behouden van een gezond gewicht, doordat de focus ligt op gedragsverandering. 

"Laagdrempelig, niet wollig, concreet aan de slag, transparant en met aandacht voor het individu"

EEN DUURZAME Investering

FITWERKT! garandeert tevredenheid zodat de waarde van de investering zowel voor de deelnemer als de werkgever groot is. Dankzij een tussentijdse evaluatie kan er tijdig worden bijgestuurd zodat tevredenheid kan worden gegarandeerd. FITWERKT! werkt: het vitaliteitsprogramma wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.