Vitaliteit · 02. juli 2020
Het ergste van alles: ik had niet eens tijd om te genieten en dit is juist de basis van FITWERKT!

Vitaliteit · 26. mei 2020
Als je er dan ook nog eens weinig energie van krijgt dan is de dagelijkse routine nog net wat uitdagender dan dat het al was. 

Ondernemen · 16. januari 2020
ik miste de passie waar ik mijn werk mee deed en merkte dat het energie kostte in plaats van dat het energie opleverde.

20. juli 2018
Je vraagt het je vast wel eens af. Waarom oppert de ene voedingsgoeroe wel een tussendoortje en de andere niet? Er zijn verschillende theorieën en dat maakt het in de wereld van voeding best ingewikkeld. In mijn coaching vertrouw ik op de uitgangspunten van het Voedingscentrum als het gaat om keuzes binnen voeding (zij zijn een onafhankelijk instituut). De schijf van vijf is de richtlijn van gezonde voeding in Nederland, dit is op basis van wetenschappelijk onderzoek vastgesteld. Het...

12. juli 2018
75% van de Nederlandse vakantiegangers komt thuis met goede voornemens. Een gezondere levensstijl staat hoog op deze lijst.

11. januari 2018
Het stuk paprika deed me verassen en ik kan je vertellen: door bewustwording van de vele 'lege calorieën' is het gemakkelijker om gedurende de dag deze eens af te slaan, het resultaat? Je krijgt meer energie en voelt je beter. Die kilo's volgen wel, zolang het niet "en en is maar of of".