Samen in actie voor de kinderen in het Princes Maxima Centrum

UPDATE: namens alle deelnemers doneerden we  €1250,- Doneren kan nog rechtstreeks, zie de link hieronder.

Iedere dag loopt hij hard zodat er elke dag iemand is die aan de kinderen denkt die op dit moment in het Princes Maxima Centrum worden behandeld. Ik heb het over 'de Sponsorloper'

Zijn verhaal raakte me.
Op 4 maart 2022 is zijn zoontje Kasper na meer dan 1000 behandeldagen op vierjarige leeftijd overleden aan een zeer agressieve hersentumor. Ondanks zijn korte leven heeft Kasper Jeroen en veel anderen geleerd om positief te zijn. En als het ook maar even kan anderen met veel lol, energie en levensvreugde te steunen. 

Wat de 'Sponsorloper' doet is ongelooflijk knap. Iedere dag loopt hij hard, iedere dag voor de kinderen daar! Terwijl ik zoveel mensen spreek die aangeven geen tijd te hebben om te sporten. De Sponsorloper is een inspiratie voor velen en laat zien wat er ontstaat op het moment dat je gaat voor een doel. Niet lukken is geen optie. 

De Sponsorloper heeft inmiddels bijna 650.000 euro opgehaald en samen met jou wil ik een bijdrage doen namens Brabant! Het zou geweldig zijn als je wilt doneren. Daarnaast ben je welkom om samen met de Sponsorloper 10 km hard te lopen, om hem letterlijk te helpen bij zijn missie. 

Publicatie aankondiging

Iedere week inspireer ik luisteraars om letterlijk in beweging te komen en te gaan hardlopen. In de podcast "Mama ga toch hardlopen" kondigde ik afgelopen week de actie aan voor het goede doel.