Herken je dit?

 • De wekker gaat, je schrikt wakker en ziet dat het al half 8 is. Je ging op tijd naar bed maar eigenlijk ben je nog steeds moe, je zou het liefst de hele dag in bed blijven liggen maar die gedachte wordt snel verstoord doordat er heel hard mama wordt geroepen. Met je ogen half open loop je verstrooid uit je bed, je denkt daar gaan we weer.
 • In de ochtend trek je snel je kleren aan en maak je voor de kinderen een boterham. Zelf besluit je later te eten maar negen van de tien keer vergeet je dat. Je bent al lang blij dat de kinderen zonder al teveel oponthoud naar school zijn want je merkt dat je de laatste maanden snel geïrriteerd bent. Je wil dat helemaal niet en baalt van dat gevoel maar het lijkt wel dat alles meer energie kost. Wanneer je s'ochtends de deur uit gaat staat vaak het zweet al onder je armen. 
 • Tijdens je werk geniet je van de warme kop thee maar verder ben je ook hier continue bezig. Je hebt een volle agenda en rolt van de ene naar de andere afspraak. Waar je voorheen nog tijd vrij maakte voor een lunchwandeling ben je nu blij dat je eindelijk even rustig kan zitten. Hoewel ook dat niet ideaal is want juist als je zit heb je last van je onderrug. Een zeurende pijn die je regelmatig voelt maar je zou niet weten wanneer je naar de Fysiotherapeut moet gaan, onder werktijd is geen optie en s’avonds heb je er geen energie meer voor. 
 • Op je vrije dag heb je allerlei plannen maar er komt weinig uit je handen. Voorheen bedacht je allerlei leuke dingen om samen met de kinderen te ondernemen maar dat is al maanden geleden. Wanneer je eindelijk met een kop koffie in je hand op de bank zit en één van je kinderen vraagt of je mee wilt doen met een spelletje voel je je schuldig als je daar niet zoveel zin in hebt. Met een koekje wimpel je ze af en ben je blij dat je eindelijk even niks hoeft. Je pakt je telefoon erbij en swiped nog een keer door je stories op Instagram, het lijkt wel of dit het enige is dat geen energie kost.
 • Na je werk loop je met je telefoon in je hand naar buiten. Je hebt een drukke dag gehad, je bent moe en sinds vanmiddag heb je opnieuw last van hoofdpijn. Je baalt ervan want vanavond heb je een leuke eetafspraak met een vriendin waar je al weken naar uit kijkt. Je vraagt je af hoe andere moeders dat doen want het lijkt wel of je de enige bent die op haar tandvlees loopt. Je hebt al geprobeerd om minder koffie te drinken, gaat geregeld tegelijk met de kinderen naar bed en neemt allerlei vitamines die beloven op meer energie maar niks werkt. Hoewel het verleidelijk is om met een reep chocolade op de bank te ploffen, pak je nog een paracetamol en maak je je klaar om de deur uit te gaan. 

Hoe zou het voor je zijn als:

 • Je s’ochtends wakker wordt en voelt dat je weer zin hebt in een nieuwe dag. Je komt gemakkelijker uit je bed en als je aangekleed beneden bent geniet je rustig van een kop thee. Ondanks dat het met kinderen altijd anders gaat dan gepland, doordat je weer energie hebt, gaat het je veel gemakkelijker af.
 • Je dagelijks weer geniet van een fijne start van de dag. Je ontbijt samen met de kinderen en wanneer iedereen klaar is om naar buiten te gaan lukt het je zelfs om nog te blijven glimlachen wanneer er één van de kinderen nog uitgebreid naar de wc moet. Onderweg naar je werk luister je een podcast en merk je op dat je veel fitter achter het stuur zit.
 • Je na een drukke werkdag zonder hoofdpijn terug naar huis rijdt en je zelfs nog energie over hebt om onderweg met een vriendin bij te kletsen. Heerlijk vind je het want hoewel je aan het autorijden bent, voelt het echt even als tijd voor jezelf. De rust en ontspanning die je voelt werkt positief door op je hele lichaam want ook die zeurende rugpijn voel je al weken niet meer.
 • Je weer controle hebt over de invulling van je dagen doordat je precies weet hoe je rust voor jezelf bewaakt en niet continue alleen maar voor je gezin zorgt. Je voelt je weer fit en een energieke moeder. 
 • Je de kinderen op bed hebt gelegd en je hebt nog energie over om te gaan sporten of t gaan wandelen met een goede vriendin. Als je weer thuis bent vouw je nog een was op en daarna drink je samen met je man nog een kop thee op de bank. Je geniet van de rust en de tijd samen; je bent weer jezelf. 

Dat is mogelijk als:

 

Je deelneemt aan de cursus ‘Voel je weer fit en energiek’ in 90 dagen. 

 

Aan het einde van deze cursus:

 • Bruis je weer van de energie en heb je het gevoel dat je weer bent wie je was voor de zwangerschap. Ook na een lange dag werken en een onrustige nacht met de kinderen lukt het je toch om je overdag je goed te voelen. Je energie is weer in balans. 
 • Voel je je weer fit en dat geeft je zoveel positieve energie. Waar je je voorheen snel kon irriteren heb je nu veel meer ruimte voor begrip.
 • Ervaar je weer rust in je lichaam en zijn fysieke klachten niet meer de standaard. Je hebt het gevoel dat je in controle bent doordat je voelt wat je lichaam nodig heeft. 
 • Heb je weer zin om allerlei leuke activiteiten te ondernemen met de kinderen en hoef je niet meer continue jezelf bij elkaar te rapen om wat te gaan doen. Alles lijkt weer vanzelf te gaan. Je geniet zichtbaar van de tijd met de kinderen en ondanks dat je veel tijd met ze doorbrengt, ervaar je meer rust.
 • Ervaar je de energie die je had, voordat je kinderen kreeg en dat merk je in zowel je werk als in je privéleven. Op je werk krijg je meer gedaan doordat je je beter kan concentreren en doordat je je zo fit voelt gaat het je ook privé veel gemakkelijker af. Dit zorgt ervoor dat je ook van de kleine dingen weer volop geniet. 

Investeer in jezelf

Kies of je één op één gecoacht wilt worden of dat je de cursus volgt in een groep.


 

Jouw investering is € 787,-

 

Je wordt in 3 maanden begeleid naar een fit en gezond(er) leven waardoor je meer energie ervaart.


Je wordt 1-1 gecoacht

 

Je ontvangt een persoonlijk voedingsadvies aan de hand van

je huidige voedingskeuzes en leefstijl.


Je ontvangt 8 audio kennissessies (Podcastserie) waarin je in 30 minuten wordt gemotiveerd om gemakkelijker, gezondere keuzes te maken.


Tijdens het luisteren naar de Podcastserie
werk je gelijktijdig aan je fysieke fitheid.


Je ontvangt opdrachten die jou helpen om 

je doel te behalen.

 

Jouw investering is € 387,-

 

Daarvoor krijg je:

4 live groepssessies waarin ik jou samen met gelijkgestemden coach 

 

Eén 1-1 coachingssessie en een persoonlijk voedingsadvies aan de hand van je huidige voedingskeuzes en leefstijl.


Je ontvangt 8 audio kennissessies (Podcastserie) waarin je in 30 minuten wordt gemotiveerd om gemakkelijker, gezondere keuzes te maken.

Tijdens het luisteren naar de Podcastserie
werk je gelijktijdig aan je fysieke fitheid.


Je ontvangt opdrachten die jou helpen om 

je doel te behalen.


FITWERKT! incl. persoonlijke coach

787,00 €

 • Beschikbaar
 • Wanneer je aanmelding is ontvangen start je binnen 3 werkdagen

FITWERKT! Samen gezond

387,00 €

 • Beschikbaar
 • Wanneer je aanmelding is ontvangen start je binnen 3 werkdagen

Lees hier de ervaring van andere moeders

Deze zorgzame vrouwen gingen je voor:

Jildou focust met haar programma op bewuste keuzes maken. Kiezen voor jezelf

en het daardoor nog beter zorgen voor anderen. 

Lisa 

 

Jildou is laagdrempelig, vriendelijk en motiverend! Ze is net als jij en weet als geen ander 
wat valkuilen zijn en nóg fijner: ze weet je er ook uit te halen.

Marije 

Veel gestelde vragen

 1. Waar vindt de coaching sessie plaats?
  Als jij zorgt voor een warme kop thee dan zorg ik voor de online huiskamer waar je je op je gemak voelt.

 2. Hoe lang duurt het coachingstraject?
  In een periode van 3 maanden begeleid ik je naar een leven met meer energie. Dankzij een eenvoudig stappenplan werk je aan een blijvende verandering.

 3. Wanneer vindt de coaching plaats?
  De live sessies vinden plaats op verschillende momenten, je ontvangt hiervoor tijdig een uitnodiging. 

 4. Ik ben zwanger (of ik wil  graag zwanger worden), kan ik nu mee doen?
  Ja dat kan. Het FITWERTNL Leefstijlprogramma draagt positief bij aan de mate van jouw energie en werkt op basis van de richtlijnen van het Voedingscentrum. Juist in deze periode is het van enorme waarde om jezelf de aandacht te geven die je verdiend.