Herken je dit?

Je weet best wat gezond is en wat ongezond maar toch lukt het niet om je altijd aan je afspraken te houden. Je voelt dat je iets moet gaan doen om gezonder te leven; je bent vaak moe en zou wel weer wat fitter willen zijn. Het is mooi mee genomen als je door gezonder te leven wat gewicht verliest. 

Hoe zou het zijn als:

 • Je leert om beter voor jezelf te zorgen door gewoon normaal eten en drinken en daarbij kan blijven genieten van het leven; 
 • Je lekkerder in je vel zit en meer energie ervaart door gewoon goed voor jezelf te zorgen; 
 • Je leert hoe je gemakkelijker gezondere keuzes maakt en weet wat voor jou werkt om je fit te blijven voelen.  

Met dit programma is het mogelijk

FITWERKT! heeft een uniek audioprogramma zodat je lopend je doel kan behalen. 

Wat houdt dit in?

Iedere week ontvang je een e-mail met daarin een link naar de wekelijkse audio opname. Ik vraag je letterlijk om je jas aan te doen en naar buiten te gaan zodat je, lopend, wordt gecoacht. Je leert hierdoor om anders te denken over een gezonde leefstijl, je leert anders kiezen en gaat ervaren wat de extra stappen je opleveren: iedere week ben je letterlijk een stap dichterbij je gezondheidsdoel.

Doordat je de audio opname in je eigen tijd kan luisteren kun je het goed plannen en opnieuw luisteren wanneer het even niet gaat zoals je zou willen. Met dit programma werk je iedere week aan je doel zonder dat je er veel voor hoeft te doen. Je gedachten zijn enorm belangrijk voor een blijvend gezonde leefstijl en door te luisteren naar de wekelijkse audio opname krijg je hulp om een positieve verandering door te maken dat je helpt bij het behalen van jouw doel. 

wat krijg je:

 • Het FITWERKT! Leefstijlprogramma begeleid je in 10 weken naar een gezond(er) lichaam (indien gewenst een gewichtsverlies van gemiddeld 0,5 tot 1 kilo per week);
 • Iedere week ontvang je een audio opname met nieuwe kennis en inspiratie zodat je in je eigen tijd werkt aan een gezonde leefstijl;
 • Er zijn 5 live sessies gepland waarin jij samen met gelijkgestemden wordt geïnspireerd en gemotiveerd om je doel voor ogen te houden. De live sessie helpt je om alles waar je tegenaan aanloopt uit de weg te gaan doordat ik met je mee denk in oplossingen en jou help om andere betere keuzes te blijven maken ten goed van je gezondheid. 
 • Je ontvangt wekelijks een e-mail met nieuwe informatie ter ondersteuning van het behalen van je doel;
 • Gedurende de periode van 10 weken ontvang je opdrachten waardoor het behalen van je doel gemakkelijker wordt;
 • Gedurende het gehele cursustraject heb je de vrijheid tot het stellen van vragen;

Na afloop:

 • Zit je lekkerder in je vel en ervaar je meer energie;
 • Heb je een gezondere leefstijl aangeleerd en geniet je nog steeds van gezellige borrels en etentjes;
 • Heb je andere, betere keuzes leren maken, die passen in jouw ritme waardoor je een gezonde leefstijl volhoud;
 • Voel je je fitter, meer in balans en zelfverzekerder;
 • Heb je, indien gewenst een gezond(er) gewicht bereikt (gemiddeld gewichtsverlies is 6 tot 10 kilo).

Je beste investering is investeren in jezelf

Het FITWERKT! Leefstijlprogramma betreft bijna 3 maanden en bedraagt €247,-

Lees hier de ervaring van andere moeders

Heb je nog vragen? Stuur een e-mail zodat je snel word geholpen en alsnog zo snel mogelijk kan starten om jouw doel te behalen.

Twijfel je nog of een groepstraject bij jou past? Geen probleem. Klik op de button en lees meer over het persoonlijke coachingstraject.