Over mij

Mijn motto: door te doen waar je blij van wordt, krijg je energie! 

'Wat ga je doen als je de jackpot wint?' Het was december 2013 en deze vraag was onderwerp van gesprek. Ik dacht na over hetgeen waar ik energie van krijg: 'mensen motiveren en inspireren'. 

Waar krijg ik energie van

De jackpot heb ik nooit gewonnen maar de energie is er nog altijd! Mensen motiveren geeft mij energie en met een goede kijk op voeding, beweging, slapen en ontspannen; help ik anderen naar een gezonde(re) levensstijl. 

 

Mijn naam is Jildou, ik ben opgegroeid in Friesland en sinds mijn HBO studie wonend in Brabant. Hier woon ik samen met manlief en twee kinderen. Typerend aan mij is mijn positieve instelling en enorme dosis energie. Mijn werk geeft mij plezier en voldoening door uitgedaagd te blijven én te doen wat ik leuk vind. Door mijn hart te volgen heb ik in 2019 besloten om mijn vaste baan op te zeggen en mij volledig te focussen op de groei van FITWERKT! 

 

Naast mijn werk beweeg ik graag: van een workout binnen of buiten, een hardloopsessie met een vriendin of stralend achter de wandelwagen; ik ben overal voor in. Door een goede energiebalans kan ik genieten als een echte bourgondiër en blijf ik het visitekaartje van FITWERKT!

Verstoorde balans

Zowel fysiek als lichamelijk is je energiebalans enorm belangrijk. Als je over langere tijd net zoveel energie binnenkrijgt als je verbruikt, dan blijf je in balans. Met eten en drinken geldt de opname van calorieën vs de verbranding hiervan. Het klinkt heel simpel maar wanneer de balans eenmaal is verstoord is het niet gemakkelijk om de balans te hervinden. Dit traject vraagt geduld, kennis en de juiste begeleiding. Mijn kracht is mensen helpen een verandering te maken en dit blijven vasthouden.

Meerwaarde voor jouw organisatie?

Ieder individu is anders maar met de juiste aandacht en interesse voor de mens inspireer ik ook graag jouw team. 

Ben jij benieuwd naar wat ik voor jouw organisatie kan betekenen? 

 

Klik hier om met elkaar in contact te komen.