DUURZAAM INVESTEREN

FITWERKT!

 

 "Door te doen waar je blij van wordt, krijg je energie.

 

 

 

Wanneer je FIT bent, kun je doen waar je energie van krijgt!' Jildou: oprichtster van FITWERKT!

 

HET ONTSTAAN VAN FITWERKT!

'Wat ga je doen als je de jackpot wint?' Het was december 2013 en deze vraag was onderwerp van gesprek. Ik dacht na over hetgeen waar ik energie van krijg: 'mensen motiveren en inspireren'. 

De jackpot heb ik nooit gewonnen maar de energie is er nog altijd! Mensen motiveren geeft mij energie en met een goede kijk op voeding, beweging, slapen en ontspannen; help ik anderen naar een gezonde(re) levensstijl. 

 

Mijn naam is Jildou, ik ben opgegroeid in Friesland en sinds mijn HBO studie wonend in Brabant. Hier woon ik samen met mijn man en twee kinderen. Typerend aan mij is mijn positieve instelling en enorme dosis energie. Mijn werk geeft mij plezier en voldoening door uitgedaagd te blijven én te doen wat ik leuk vind. Door mijn hart te volgen heb ik in 2019 besloten om mijn vaste baan op te zeggen en mij volledig te focussen op de groei van FITWERKT! 

 

Naast mijn werk beweeg ik graag: van een workout binnen of buiten, een hardloopsessie met een vriendin of stralend achter de wandelwagen; ik ben overal voor in. Door een goede energiebalans kan ik genieten als een echte bourgondiër en blijf ik het visitekaartje van FITWERKT!

Meerwaarde voor jou persoonlijk of jouw organisatie?

Ieder individu is anders maar met de juiste aandacht en interesse voor de mens inspireer ik anderen. 

 

Ben jij benieuwd naar wat ik voor jouw organisatie kan betekenen? 

Klik hier om met elkaar in contact te komen.