Referenties

Wanneer je jarenlang al iets op een bepaalde manier doet, moet een gewoonte worden doorbroken. Onderstaande deelnemers delen hun ervaring en bevestigen de waardevolle investering.

  

"Lang gezocht naar een vorm die bij mij paste. Het programma sluit aan in aanpak bij mijn medische achtergrond. En.. het werkt! Echt fitter! Energieker en slanker!" 

 

"Haalbare methode met goede ondersteuning. De wekelijkse sessies werken erg stimulerend en je enthousiasme helpt bij het volhouden. Keep going!"

 

"Duidelijkheid, positiviteit en interactie werkt! Je krijgt de juiste info om je bewust te worden van je eetgewoontes."

 

"Prettig, vriendelijk en goed te volgen programma."

 

"Goede tips en motiverend, kan het iedereen aanraden, ook als je niet kan sporten."

 

"Fijn dat het niet echt een dieet is maar gewoon gezond leren eten. Als je de adviezen goed opvolgt is het resultaat gemakkelijk haalbaar."

 

"Fitter, energieker en veel beter in mijn vel"

 

"Duidelijke uitleg met veel enthousiasme!"

 

"Mijn ervaring is dat ik me fitter voel en meer energie heb. Ik heb de afgelopen weken erg lekker gegeten met veel groenten en fruit, het is erg goed gegaan."

 

"Ik heb het gevoel dat ik weer in controle ben, een nieuwe balans geeft mij energie"

 

 

Vitaliteitscoach Jildou: "feedback geeft mij energie om mij verder te ontwikkelen. Ik vraag naar feedback ten aanzien van de cursusinhoud als op mijn eigen functioneren".

 

FITWERKT! komt graag op vele bedrijfslocaties in Noord Brabant en biedt organisaties een persoonlijk op maat gemaakt programma. Nieuwsgierig wat Vitaliteitscoach Jildou voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact op via info@fitwerktnl.nl