Met FITWERKT! naar een blijvende gezonde leefstijl

FITWERKT! inspireert en begeleid medewerkers naar een gezonde(re) leefstijl. Een duurzame investering in de gezondheid van mensen, dat werkt levenslang. FITWERKT! gunt zoveel mogelijk mensen het geluk van een gezonde balans, inclusief genieten van het leven met het behoud (en behalen) van een gezond gewicht.

FITWERKT! is een investering voor de werkgever en een duurzaam cadeau voor de medewerker

FITWERKT! zorgt voor een positieve gedragsverandering die bijdraagt aan een gezond lichaam. Het vitaliteitsprogramma zorgt ervoor dat je stap voor stap ervaart hoe je zelf invloed kan uitoefenen op een hogere mate van vitaliteit en leert om gezondere keuzes te maken. Of je nu een druk gezinsleven hebt, te maken hebt met onregelmatige werktijden of een echte bourgondiër bent: het programma past zich aan per individu. 


 

 

 

FITWERKTNL brengt medewerkers in beweging.
Iedere maandagavond 20:30-21:00 uur is er een
gratis live workout.


Meld je aan via de contact button of volg online
FITWERKTNL op Instagram


Het geluk van een gezonde balans

investeer in een duurzame gedragsverandering

De verandering naar een gezondere leefstijl is hardnekkig. Uit onderzoek blijkt dat het aanleren van een nieuwe gewoonte gemiddeld 18 tot 254 dagen duurt. FITWERKT! is sinds 2015 gespecialiseerd in een definitieve gedragsverandering. Geen snelle oplossing maar kleine stappen op weg naar een gezondere leefstijl zodat deelnemers aan het vitaliteitsprogramma blijvend profijt hebben van het resultaat.