FITWERKTNL voor vitaliteit op de werkvloer

Voeding beïnvloedt voor 70% een gezonde leefstijl, het is daarom enorm waardevol om voeding te gebruiken als hulpmiddel. Het voordeel hiervan? De medewerker voelt zich gedurende de dag fitter en sluit de dag af met nog voldoende energie voor een fijne avond. Dit laatste draagt bij aan een goede en gelukkige balans. Het is daarom enorm waardevol om te investeren in een gezonde(re) medewerker. Bij FITWERKTNL geloven we niet in het opleggen van strenge diëten. FITWERKTNL legt juist de nadruk op wat wel kan en mag. We focussen op het maken van de juiste keuzes. Keuzes die goed voelen en goed zijn; voor lichaam en geest. 

 

Duurzame investering 

Doordat de medewerker zijn eigen verantwoordelijkheid krijgt in de keuzes die hij maakt, wordt een haalbare en blijvende verandering gerealiseerd. FITWERKTNL stimuleeert deelnemers om juist normaal te blijven eten en bewust te genieten. Omdat vitaliteit niet alleen draait om voeding, krijgt de medewerker ook passend beweegadvies en inzichten voor voldoende slaap en ontspanning.

Investeer duurzaam in de gezondheid van jouw medewerkers

De voordelen

Een vitale werknemer 

 

 • Heeft meer zelfvertrouwen
 • Zit beter in zijn vel en dit heeft een positief effect op werk, relaties en andere zaken
 • Is actiever en heeft meer energie
 • Presteert beter en levert kwalitatief beter werk
 • Is minder vaak ziek en herstelt sneller bij ziekte
 • Is mentaal weerbaarder, meer ontspannen en daardoor beter in balans.

Winst voor de werkgever

 • Lager verzuim, sneller herstel
 • Gezonde en energieke medewerkers
 • Lichamelijk en geestelijk sterkere medewerkers
 • Meer ontspannen en tevreden medewerkers
 • Verhoging productiviteit en kwaliteit van het werk
 • Positief imago van uw bedrijf
 • Passend bij thema Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Persoonlijk leiderschap

Doordat de medewerker zijn eigen verantwoordelijkheid krijgt in de keuzes die hij maakt, wordt een haalbare en blijvende verandering gerealiseerd. We stimuleren de deelnemers van het vitaliteitsprogramma om juist normaal te blijven eten en bewust te genieten. Omdat vitaliteit niet alleen draait om voeding, krijgt de medewerker ook passend beweegadvies en inzichten voor voldoende slaap en ontspanning.

Een uniek leefstijlprogramma voor medewerkers

De kracht van voeding en mindset

Voeding geeft energie, het zorgt voor een rustmoment en het geeft ontspanning; het is daarom enorm waardevol om voeding in te zetten als basis voor een gezonde leefstijl.

Het voordeel hiervan? De medewerker voelt zich gedurende de dag fitter en sluit de dag af met voldoende energie voor een fijne avond. Dit laatste draagt bij aan een goede en gelukkige balans. Het is daarom van enorme meerwaarde om te investeren in een gezondere medewerker. FITWERKTNL leert de medewerker om gemakkelijker, slimmere keuzes te maken waarbij de nadruk ligt op wat wel kan en mag. Een medewerker leert gedurende het coachingstraject beter voor zichzelf te zorgen en maakt keuzes die goed voelen zodat de medewerker werkt aan een blijvende verandering.

Gezonde leefstijl 
Met FITWERKTNL wordt jouw team gecoacht naar een gezonde(re) leefstijl. Een waardevol cadeau voor de medewerker en voor de organisatie. Een fitte werknemer resulteert namelijk in een lager ziekteverzuim en een hogere productiviteit.