"We mogen ons best eens zorgen maken"

 

Terug naar normaal? Maar wat is normaal?

Meer dan de helft van de Nederlanders is momenteel te zwaar (50%!). Ook dit lijkt bijna normaal. Veel mensen die ik spreek weten dat ze te zwaar zijn maar hoe draai je het roer nou om naar een gezond gewicht? Gewicht verliezen is niet gemakkelijk en je wilt tenslotte blijven genieten.

 

Werken aan een gezonder gewicht

Met de huidige gezondheidscijfers ben ik van mening dat de gezondheid van de medewerker vaker onderdeel van gesprek mag zijn. De waarde van een fitte medewerker is namelijk hartstikke groot voor zowel werkgever als werknemer. Belangrijk is dat overgewicht wordt los gekoppeld van uiterlijke kenmerken en zich richt op de gezondheid van mensen, want dat is wat telt. We mogen ons best eens zorgen maken over die te zware collega, vriend, vriendin of oudere. 

 

Met FITWERKT! help ik jouw team naar een gezond(er) lichaam waarbij genieten key is! Goede voeding geeft energie en dagelijks maken we hierin keuzes. Met FITWERKT! wordt een gezonde levensstijl gemakkelijker en leuker! 

 

Want wat is normaal en het beste voor je lijf?

Vaak weten we het wel maar de verleidingen vliegen je om de oren en dan is niks gemakkelijker dan terug vallen in je oude gewoonte. 

 

Is er in de afgelopen jaren bij jou een disbalans ontstaan of wil je samen werken aan fittere medewerkers op de werkvloer? Bel mij vrijblijvend om te horen wat ik voor je kan betekenen: 06-12927247. 

 

Stralende groet! 

Jildou Bakker-Tolsma 

 

FITWERKT! ook voor jou

 

"FITWERKT! voor vitaliteit op de werkvloer. Samen een gezondere levensstijl" 

Onderwerpen van vorige blogs: fitte medewerker, medewerker met overgewicht, hoog ziekteverzuim, meerwaarde gezonde medewerker, gezondheidsprogramma op maat, sporten voor medewerkers, samen bewegen, investeren in vitaliteit, vitaal bedrijf, duurzaam investeren in medewerkers

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0