Samen duurzaam investeren

FITWERKTNL is een duurzame investering in je medewerkers doordat het programma de medewerker begeleid naar een gedragsverandering. Door een blijvende verandering van leefstijl ervaart de medewerker meer energie en is de medewerker minder vaak of minder lang ziek. De kracht van FITWERKTNL is een persoonlijke aanpak met aandacht voor ieder individu. Een duurzame investering voor de organisatie waarbij de medewerker centraal staat: win win dus!

FITWERKTNL vitaliteitsprogramma

Het toverwoord is een gedragsverandering. Hoe we dat aanpakken? Door ons programma op maat van 8 tot 12 weken, waarin we samen gaan werken aan vitaliteit.

Daarin komen verschillende onderwerpen aan bod waarin centraal staat ‘goed voor jezelf zorgen’. De juiste voeding is daarin essentieel. Wist je dat voeding voor 70% invloed heeft op een gezonde leefstijl? Voeding is daarom een belangrijke focus in het programma. Natuurlijk gaat vitaliteit om meer dan alleen voeding, ook de onderwerpen beweging, slaap en ontspanning komen aan bod. Het vitaliteitsprogramma van FITWERKTNL draagt bij aan het bereiken en behouden van een gezond gewicht, doordat de focus ligt op gedragsverandering. 

Voeding als basis van een gezonde leefstijl

Met FITWERKTNL leert de medewerker wat zijn of haar lijf nodig heeft om optimaal te functioneren en een betere balans te ervaren. Voeding heeft 70% invloed op een gezonde leefstijl en daarmee veel invloed op de mate van het energie niveau. 

90% van de deelnemers van FITWERKTNL eet voorafgaand het vitaliteitsprogramma minder voedingsstoffen dan de dagelijks aanbevolen hoeveelheid. Door eenvoudige tips en handvaten leert de medewerker zijn of haar lijf beter te voeden, met als resultaat: meer energie, fitter en in veel gevallen een gezond(er) gewicht. De thema's van het vitaliteitsprogramma zijn voeding, bewegen, slapen, rust en ontspanning. 

Steeds meer medewerkers met overgewicht

In Nederland heeft op dit moment 50% van de bevolking matig tot zwaar overgewicht. Een deelnemer met overgewicht verliest in het FITWERKTNL vitaliteitsprogramma gemiddeld 7 kilo en behaald een gezond(er) vetpercentage. Een gezonder lijf draagt naast de mentale en fysieke gezondheidswinst enorm bij aan een verminderde kans op hart- en vaatziekten, diabetes type 2 en een lagere bloeddruk.

 

Klik hier en lees in één oogopslag wat de toegevoegde waarde voor jouw organisatie is. 

Persoonsgebonden budget

FITWERKTNL is er voor iedereen. Samen helpen we organisaties naar meer gezonde medewerkers. Dit kan via een op maat gemaakt programma óf medewerkers maken gebruik van het persoonsgebonden budget en kiezen voor het programma voor particulieren. FITWERKTNL gunt iedereen het geluk van een gezonde balans.