JIJ GAAT VOOR EEN ANDER DOOR HET VUUR

Je hebt een mooie baan, je werkt hard en tegelijk geniet je ook van het leven samen met je gezin. Voor de buitenwereld lijkt het dat je het perfect voor elkaar hebt, je zou super blij moeten zijn maar toch voel je dat niet.

 

Je voelt je niet fit. Je energie is ver te zoeken en iedere dag sleep je jezelf opnieuw door de dag heen. Je weet dat het anders moet maar het lukt je niet om het te veranderen. 

Herken je dit?

  • Je wekker gaat, je raapt je energie bij elkaar om uit bed te komen en bent blij als je je eerste kop koffie te pakken hebt. Hoewel je al een paar weken probeert eerder naar bed te gaan, je blijft moe.

  • Je hebt de laatste tijd steeds vaker een kort lontje. Je merkt dat je je partner sneller afsnauwt en ook wanneer je kids lopen te treuzelen ben je sneller geïrriteerd.

  • Je hebt steeds vaker fysieke klachten. Je hoeft maar iets te doen en je voelt de pijn weer in je schouder en het lijkt erop dat je vaker wel hoofdpijn hebt dan niet. 

  • Je maakt regelmatig plannen om gezonder te leven maar je hebt geen zin om daarvoor alles te laten. Onlangs probeerde je op je voeding te letten maar na een paar dagen ging je voor de bijl toen er op je werk op gebak werd getrakteerd. En dat is niet het enige, vaak zitten de weekenden vol met verjaardagen waarbij het je echt niet lukt om al het lekkers te laten staan.

  • Na je werk kom je vaak moe thuis en hierdoor staat sporten al tijden op een laag pitje. Zelfs voor een afspraak met een vriendin moet je al je energie bij elkaar rapen.

Wat als je blijft doorgaan?


Als je nu niks doet is de kans groot dat het alleen nog maar moeilijker wordt om je weer fitter te voelen. Je hebt de laatste jaren al gemerkt dat je lichaam veel minder snel herstel na een avondje uit en je wordt alleen nog maar ouder.

 

Anderen vertellen:

 
"Ik heb het gevoel dat ik weer in controle ben, een nieuwe balans geeft mij energie"
Geertje, 39 jaar

"Lang gezocht naar een vorm die bij mij paste. Het programma is erg fijn doordat het in je eigen tijd is in te plannen. 

Het werkt! Ik voel me fitter, energieker en slanker!" 
Petie, 47 jaar

"Zolang je blijft doen wat je altijd deed, blijf je krijgen wat je kreeg"