Met FITWERKT! naar een blijvende verandering

Lagere verzuimcijfers

Verzuim is voor veel organisaties een probleem. Het zorgt voor een uitdaging wat betreft kosten en inzetbaarheid.

Maar hoe los je dat op?

Werken aan een gezondere levensstijl

 Alles begint met de basis. Een gelukkige medewerker is een gezonde medewerker. Een medewerker waar de organisatie op kan bouwen. Lekker in je vel zitten is een breed begrip maar in de basis voor iedereen hetzelfde. Het heeft te maken met goed voor jezelf zorgen en luisteren naar wat je lichaam nodig heeft. Gezonde voeding, voldoende beweging, ontspanning en slaap dragen enorm bij aan een goede balans. Dat is precies waar het gezondheidsprogramma van FITWERKT! op is gericht; het stimuleren van een blijvende verandering en een gezondere balans! Je verzuimcijfers zullen omlaag gaan en je medewerkers zullen zich prettiger voelen. Een win-win situatie. 

Samen duurzaam investeren

Gezonde medewerker

Dagelijks is FITWERKT! te vinden op de werkvloer met één missie: meer mensen het geluk van een gezonde balans laten ervaren. Want lekker in je vel is veel meer dan alleen een gezond gewicht. Je straalt pas echt wanneer je zowel fysiek als mentaal in balans bent. 

voeding als basis van een gezonde levensstijl

Met FITWERKT! leert de medewerker wat zijn of haar lijf nodig heeft om optimaal te functioneren en een betere balans te ervaren. Voeding heeft 70% invloed op een gezonde levensstijl en daarmee veel invloed op de mate van het energie niveau. 

90% van de deelnemers van FITWERKT! eet voorafgaand het vitaliteitsprogramma minder voedingsstoffen dan de dagelijks aanbevolen hoeveelheid. Door eenvoudige tips en handvaten leert de medewerker zijn of haar lijf beter te voeden. Met als resultaat meer energie, fitter en in veel gevallen een gezond(er) gewicht. De thema's van het vitaliteitsprogramma zijn voeding, bewegen, slapen, rust en ontspanning. 

medewerker met Overgewicht

In Nederland heeft op dit moment 50% van de bevolking matig tot zwaar overgewicht. Een deelnemer met overgewicht verliest in het FITWERKT! vitaliteitsprogramma gemiddeld 7 kilo en behaald een gezond(er) vetpercentage. Dit draagt bij aan een verminderde kans op hart- en vaatziekten, diabetes type 2 en een lagere bloeddruk.

 

Klik hier en lees in één oogopslag wat de toegevoegde waarde voor jouw organisatie is. 

Gezondere levensstijl

Persoonsgebonden budget

Juist NU is een goede gezondheid zo belangrijk. Het afgelopen jaar zijn we met onze neus op de feiten gedrukt.

FITWERKT! is er voor iedereen. Samen helpen we organisaties naar meer gezonde medewerkers. Dit kan via een op maat gemaakt programma óf medewerkers maken gebruik van het persoonsgebonden budget en kiezen voor het programma voor particulieren. FITWERKT! gunt iedereen het geluk van een gezonde balans

Bekijk het videofragment om kennis te maken met FITWERKT!