Hoe zorg je ervoor dat de investering duurzaam is?

Vitaliteit is het meest succesvol als de groep ambassadeurs in de organisatie continu groeit. Zij zijn een inspiratie en voorbeeld voor collega’s op de werkvloer.

Als spreker breng ik medewerkers letterlijk in beweging waarbij je kan rekenen op een verhaal dat je raakt en aanzet tot actie. Dat een gezonde leefstijl veel gemakkelijker kan, dat laat ik je letterlijk voelen en ervaren!

Als kameleon spreek ik de taal van een heel divers publiek en deel ik mijn enthousiasme met onwijs veel plezier. Dit voel je! 
Ik stond al op diverse kennisevenementen in de zorg op het podium, verder voel ik me thuis in zowel commerciële organisaties als maatschappelijk sociaal. Voor mij staat het individu centraal. 

Workshop Mindful run of walk

De kracht van voeding en mindset zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Deze workshop sluit daarom goed aan op het thema vitaliteit. 


Wil jij eerst zelf ervaren wat de waarde is van een Mindful Run of Walk? Dat kan!

In deze workshop word je mentaal en fysiek geïnspireerd om je eigen gezondheid vaker op 1 te zetten. Mede hierdoor kun je nog meer van betekenis zijn voor een ander. 

FITWERKTNL is uniek dankzij de persoonlijke aandacht voor het individu. 

Wil jij een teamactiviteit in het kader van vitaliteit? 
FITWERKTNL denkt graag met je mee.

Bel direct of stuur een bericht om een afspraak te plannen. 

Belgium

Onze privacyverklaring is van toepassing.

Partners

Dental Best Practice

Met veel plezier maakte ik kennis met eigenaresse Lies Ligtvoet op de Vakbeurs van Mondhygiëne. Dental Best Practice is dé organisator van tandheelkundige opleidingen, cursussen en events gericht op het optimaal functioneren van het hele team. Ik ben onwijs trots dat ik als docent de opleiding Vitaliteit in de praktijk mag geven. Heb je interesse?
Kijk dan op: https://dentalbestpractice.nl/cursus-fit-en-energiek-in-de-praktijk/

Effident 

Jasper ter Bogt is het gezicht van Effident en geeft bedrijfskundig advies aan tandartspraktijken. Zijn kracht? Doelmatig en efficiënt. Nieuwsgierig naar zijn hulp? Neem contact op via www.effident.nl 

Loopschool Rosmalen

Een gezonde leefstijl gemakkelijker maken, dat is het doel van eigenaresse Jildou. Wanneer je doet waar je energie van krijgt dan blijf je fit en dit is precies de reden van het ontstaan van Loopschool Rosmalen. Een loopschool die deelnemers helpt naar meer rust in je hoofd en een fit lichaam. Meer weten? Kijk eens op www.loopschoolrosmalen.nl