FITWERKTNL brengt je letterlijk in beweging

Als je voldoende beweegt, ervaar je minder stress en zit je veelal lekkerder in je vel. Iemand die fit is, kan zich vaak beter concentreren en is mentaal weerbaarder.

´Bewegen´ omdat het moet of omdat het je zoveel oplevert is een enorm verschil. Mindset is cruciaal om je fysiek én mentaal weer fit te voelen. Dit maakt dat Mindful bewegen een hele waardevolle investering is. 

Mindful Run of Walk

Bij de Mindful Run & Walk worden drempels om te gaan bewegen weggenomen doordat je al gauw gezondheidsvoordelen ervaart. De natuur helpt om prikkels die je gedurende dag hebt opgenomen te verwerken waardoor je meer rust en een groter geluksgevoel ervaart. 

Workshop of cursus voor medewerkers

De kracht van voeding en mindset zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. De Mindful Run of Walk sluit daarom goed aan op het thema vitaliteit. 

In deze workshop/cursus wordt de medewerker mentaal en fysiek geïnspireerd om zijn eigen gezondheid vaker op één te zetten. Want juist hierdoor kun je nog meer van betekenis zijn voor een ander. 

Workshop Mindful Run of Walk 

Wil jij een activiteit organiseren in het kader van gezondheid? Dit is een hele waardevolle doordat de deelnemer direct handvaten mee krijgt die laagdrempelig zijn om zelf toe te blijven passen. 

Wil je een afspraak om de mogelijkheden te bespreken? 
Deel je gegevens hieronder dan spreken we elkaar gauw!

Belgium

Onze privacyverklaring is van toepassing.