Samen vitaal

Indien je na de Gezondheidscheck hulp wil bij het realiseren van een gedragsverandering ten goede van je vitaliteit, dan is dit mogelijk. 
Bij het 1-1 Leefstijlprogramma word je 4 maanden persoonlijk begeleid naar een gezonder leven met meer energie. 


FITWERKTNL Leefstijlprogramma

Een persoonlijk coachingprogramma, toegankelijk voor ieder individu die mentaal en fysiek fit wil worden én blijven.


Met het FITWERKTNL Leefstijlprogramma leer je wat je lichaam nodig heeft om optimaal te functioneren en een betere balans te ervaren. Voeding heeft 70% invloed op een gezonde leefstijl en daardoor veel invloed op de mate van je energie niveau. 
90% van de deelnemers eet voorafgaand aan het vitaliteitsprogramma minder voedingsstoffen dan de dagelijks aanbevolen hoeveelheid.  
Voeding is daarom een belangrijke focus in het programma. 

Dankzij eenvoudige tips en handvaten leer je jouw  lichaam beter te voeden, met als resultaat: meer energie, fitter en in veel gevallen een gezond(er) gewicht. De thema's van het leefstijlprogramma zijn voeding, bewegen, slapen, rust en ontspanning. 

Doordat je in dit programma zelf de verantwoordelijkheid krijgt in de keuzes die je maakt, wordt een haalbare en blijvende verandering gerealiseerd. 

Deelnemers vertellen:

Enthousiaste coach

Aan Jildou heb je een enthousiaste coach die je begeleidt en professionele inzichten geeft om je weer lekkerder te voelen in je lijf! Werkende vanuit de 10 basisbehoeften en dagelijks in beweging te zijn zorgt voor een fittere mind-set en je voelt je lekkerder in je lichaam.

Focus op leefstijl in voeding (en beweging)

Jildou focust met haar programma op bewuste keuzes maken. Kiezen voor jezelf en het daardoor nog beter zorgen voor anderen. Hoewel afvallen niet mijn hoofddoel was zit ik op het gewicht van voor mij bruiloft (-7 kg in 5 maanden) door een combinatie van structureel bewegen en echt bewuste keuzes maken. Geen crash dieet maar wel focus wat voor mij resulteerde in bewust (in het weekend) genieten en gedisciplineerd sporten. 


Terug naar de basis

  • Door de wekelijkse kennissessies en geluidsfragmenten geeft Jildou veel basisinformatie over een gezonde levensstijl en tips voor het maken van bewuste keuzes. Wat mij vooral aanspreekt, is dat het geen ingewikkeld dieet- of sportprogramma is maar dat Jildou helpt bij de bewustwording van hoe je d.m.v. relatief eenvoudige stappen (10 basisregels) een duurzaam, gezonder en bewuster voedingspatroon en levensstijl eigen kan maken.

Dit wil ik ook 

Niet voor niets ben je op deze pagina terecht gekomen. Na het lezen van de reviews besef je dat dit is wat je nodig hebt. 
Het is tijd voor actie: jouw gezondheid is het aller belangrijkste. Gun je zelf de eerste stap en klik op één van de buttons. 

 

Inspiratiesessie

Wil je op kantoor laagdrempelig kennis maken met mijn aanpak en enthousiasme? Reserveer de inspiratiesessie; 
een activiteit in het kader van gezondheid.